Prof. Dr. Mustafa Böyükata ile Kariyer Günleri Gerçekleştirdik

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya gelen Prof. Dr. Mustafa Böyükata, "Güçlü Gelecek için Donanımlı Genç Olmak" başlığı etrafından bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

13.03.2024 32

İlgiyle izlenilen söyleşiye öğretmenlerin yanı sıra Ürgüp İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Çete, Ürgüp Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Duran, Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Yüksel Yeşilyurt ve Müdür Yardımcısı Mustafa Orhan, Tesan Fen Lisesi Müdür yardımcısı İbrahim Özcan ile Fen Lisesinden Fizik alanında proje yapmaya istekli bir grup öğrenci de katıldı.

13-03-2024