Okulumuz 10. Sınıf Öğrencilerine Tablet Dağıtımı Gerçekleştirildi.

Okulumuz 10. Sınıf Öğrencilerine Fatih Projesi Kapsamında Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize 77 Adet Tablet Dağıtımı Gerçekleştirildi.

11.11.2015 1872

Milli Eğitim Bakanlığı, Fatih Projesi kapsamında okulumuz 10. sınıf öğrencilerine tabletlerini İlçe Kaymakamımız Sayın Alper BALCI ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Savaş ÖZDEMİR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet AYDIN tarafından dağıtım gerçekleştirildi. Dağıtım sırasında ilçe kaymakamımız Alper BALCI öğrencilere tablet konusunda uyarılarda bulunarak tableti oyun vb. şeyler için kullanmamaları, derslerine çalışmak için kullanmaları gerektiğini söyledi.

tablet dağıtımı