Mesleki Tatbikat Uygulamalarımız Başlamıştır.

Önceki Yıllarda Aktif Olarak Yaptığımız Mesleki Tatbikat Uygulamalarımıza 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Devam Ediyoruz.

27.11.2016 4200

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenleri danışmanlığında okulumuz kız öğrencilerimiz Kur´an Kurslarında vaaz-irşad programı yaparak, erkek öğrencileri Cuma namazı kıldırarak mesleki tatbikat uygulamaları yapmaktadır. Belirli bir program çerçevesinde yıl boyunca devam edecek olan uygulamalarımıza katkılarından dolayı Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Hasan PERKTAŞ, İlter AVCI, Ahmet Muhsin ATA, Aliye FİDAN ve müdür yardımcımız Sümeyra YALÇIN´a gönülden teşekkür ederiz.