YKS Yerleştirmelerinde Okulumuzun Başarısı

YKS Yerleştirmeleri Sonucunda Okulumuz Öğrencileri Büyük Başarı Göstermiştir.

06.09.2018 730

2018 YKS Yerleştirmeleri sonucunda okulumuz öğrencileri uzun bir aradan sonra Marmara, Hacettepe, Ankara Üniversitesine yerleşmeye hak kazanmıştır. Türkiye 3859. olarak büyük bir başarıya imza atan okulumuz öğrencisi Gökçenur KUŞTUL 1. tercihi olan Hacettepe Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümüne yerleşmiştir. Okulumuz öğrencisi Vildan Nur AKA 1. tercihi olan Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümüne yerleşmiştir. Betül İLTAŞ Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesine yerleşmiştir. 12 öğrencimiz lisans, 6 öğrencimiz önlisans programlarına yerleşerek önemli bir başarıyı imza atmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin başarısında büyük emekleri olan öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Öğrencilerinin YKS Sonuçları