Yeni Okul Binamız ve Pansiyonumuz İçin İlk Adım Atıldı.

Yapılması Planlanan Yeni Okul Binası ve Pansiyonumuz İçin Protokol İmzalandı.

26.10.2017 396

Ürgüplü hayırsever Fevzi Yıldız tarafından; Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi, Pansiyon Binası ve Uygulama Mescidi yapımı için arsa bağışı yapıldı. Nevşehir Valilik binasında ilimiz eğitimine destek olmak amacıyla Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ , İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, hayırsever Fevzi YILDIZ ile protokoller imzalandı. İmzalanan bu protokol kapsamında, ilçemizde mülkiyeti hayırsever Fevzi YILDIZ’a ait taşınmaza İmam Hatip Lisesi, Pansiyon binası ve uygulama mescidi yapılması kararlaştırıldı. Protokol töreninde Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ; Hayır yapmak toplumumuzdaki manevi değerlerimizin en önemlilerinden birisi olduğunu ifade ederek ilimiz eğitimine yapacakları bu katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nevşehir Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ, hayırsever Fevzi YILDIZ’a teşekkür ederek yapılacak bu yatırımların takibinin yapılacağını belirtti. Ürgüp Anadolu İmam Hatip olarak protokolün imzalanmasında emeği geçenlere gönülden teşekkür ederiz.

29-10-2017