Ürgüp İlçemizin Değişik Camilerinde Görev Yapan İmam-Hatip´ler Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Ezan´ı Güzel Okuma Kursuna Katılan İmam Hatipler Bugün Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

14.11.2014 1394

Ezan´ı Güzel Okuma kursuna katılan Ürgüp ilçemizin değişik camilerinde görev yapan İmam-Hatip´lerimiz bugün okulumuzu ziyaret ederek ikindi namazını okulumuz mescidinde kıldılar. Daha sonra okul yıllarını hatırlayan İmam Hatip´lerimiz okulumuz bahçesinde voleybol oynadılar. Oldukça eğlenceli bir voleybol maçında sonra okulumuz mutfağında çay içerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İmam-Hatip´lerimize bu nazik davranışlarından ötürü gönülden teşekkür ederiz.

imamhatiplerinokulumuzuziyareti