Ürgüp İlçe Müftülüğümüzü Ziyaret Ettik

Ürgüp İlçe Müftülüğümüzü Ziyaret Ettik

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Uygulanan Kalite Takip Sistemi Aralık Ayı Planına Göre Öğrenci Mesleki Gelişim Alanına İlçe Müftülüğümüzü Ziyaret Ettik.

27.12.2017 756

Okul Müdürümüz Selçuk YALÇIN ve Müdür Başyardımcımız Yüksel YEŞİLYURT ile Ürgüp İlçe Müftümüz Sayın Abdül Muhammed ÇINAR´ı ziyaret ederek işbirliği içerisinde devam eden faaliyetlerimiz ve yapmayı plandığımız faaliyetlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Yaklaşık 4 yıl önce başlattığımız ve bu sene de devam ettiğimiz İmam Hatip Lisesi - Müftülük dayanışmasını öğrencilerimiz üzerinde olumlu anlamda etkileri olmuştur. Müftülüğümüz ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde aşağıdaki etkinlikleri birlikte yapma kararı aldık. 

- Okulumuzda yerleşen öğrencilere Ürgüp Müftümüz Abdül Muhammed ÇINAR öncülüğünde Diyanet Vakfınca burs verilmesi

- Geçen yıllarda yaptığımız "İmam Hatipler Minberde" projesi kapsamında öğrencilerimizin Ürgüp ilçesi ve köylerinde bulunan camilerde erkek öğrencilerimizin Cuma Namazında müezzinlik yapması, hutbe okuması ve namaz kıldırması etkinliğinin devam etmesi

- Yine geçen yıllarda yaptığımız kız öğrencilerimizin Kur´an kurslarında vaaz-irşad programlarının devam etmesi

-Pansiyonda kalan kız ve erkek öğrencilerimiz için her ay Ürgüp Müftülüğünde görevli arkadaşların "Panel, Vaaz, Bilgilendirme vb." toplantılar yapması. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı Ürgüp Müftümüz Sayın Abdül Muhammed ÇINAR´a çok teşekkür ederiz.

27-12-2017
 
27-12-2017

 

 

İLETİŞİM

Adres:
Okul Adresi / Cumhuriyet Mahallesi Yesari Efendi Sok. No1 Ürgüp Pazarı Karşısı 50400 Ürgüp / Nevşehir ///// Pansiyon Adresi/Cumhuriyet Mahallesi / Mahmut Baltacı Caddesi /Mustafa Güzelgöz Sokak No17 Ürgüp / NEVŞEHİR


Telefon
0384341624203843413663


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın