Ürgüp Belediyesinden Kütüphanemize Kitap Hediyesi

Ürgüp Belediyesinden Kütüphanemize Kitap Hediyesi

14.01.2016 779

Ürgüp ve Nevşehir genelinde düzenlenen çok sayıda kompozisyon yarışmasında dereceler kazanan okulumuz öğrencilerinden Zeynep YILDIRIM´ın okul kütüphanesine kitap talebini geri çevirmeyen Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Fahri YILDIZ tarafından kütüphanemize yüzü aşkın eser hediye edildi. Hediye edilen kitaplar arasında Tarih, Roman kategorisinde Türk ve Dünya Klasiklerinden  önemli eserler var.

Kitap teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kutsal kitabımız Kur´an-ı Kerim´in ilk emrinin de "Oku" olduğunu belirterek, böylesine hayırlı bir işe ortak olma şansını kendilerine sunduğu için İmam Hatip Lisesi Öğrenci ve  Öğretmenlerine teşekkür ettiğini belirtti.

Kendisinin de bir İmam Hatip´li olduğunu belirten Başkan Fahri Yıldız, İmam Hatip Öğrencisi olmanın verdiği mutluluğu hayatının her aşamasında hissettiğini ifade etti. Yıldız, "-Bu memlekete hizmet etmenin aşkı hepimizde var, biz öyle yetiştik, istiyoruz ki sizlerde bu kitapları okuyarak öyle yetişin." sözleriyle öğrencilerimize okumanın önemini vurguladı.

Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kütüphanemize kazandırdığı kitaplar için Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Fahri YILDIZ´a teşekkür ederiz.


 
 
 
 
 
 
 
 
 

İLETİŞİM

Adres:
Okul Adresi / Cumhuriyet Mahallesi Yesari Efendi Sok. No1 Ürgüp Pazarı Karşısı 50400 Ürgüp / Nevşehir ///// Pansiyon Adresi/Cumhuriyet Mahallesi / Mahmut Baltacı Caddesi /Mustafa Güzelgöz Sokak No17 Ürgüp / NEVŞEHİR


Telefon
0384341624203843413663


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın