"ÜRGÜP ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ" OKUYOR.

30 Mart-03 Nisan Kütüphanecilik Haftası Münasebetiyle Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Yapılmıştır.

03.04.2015 1170

Okulumuz Kütüphanecilik Kulubü Danışman Öğretmeni Ömer Özcan DİNLER tarafından okulumuzda kütüphanecilik haftasında çeşitli etkinlikler yapılmıştır. İlk olarak ilerleyen günlerde kütüphanemize kazandırılacak kitapları belirlemek için öğrencilerimize anket yaptırılmıştır. Derslerde öğretmenlerimiz tarafından kitap okumanın önemi vurgulanmış, 30 Mart-03 Nisan tarihleri arasında öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması için son ders saatleri kitap okuma saati olarak belirlenmiştir. Ayrıca Ürgüp Kaymakamlığı tarafından organize edilen sessiz kitap okuma etkinliğine okulumuz öğrencileri aktif olarak katılmışlardır. Çalışmalarından dolayı başta Biyoloji Öğretmenimiz Ömer ÖZCAN DİNLER olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2015 Kütüphanecilik Haftası