Tübitak 4006 Bilim Fuarımızı Düzenledik.

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Ömer Özcan DİNLER Danışmanlığında Okulumuz Öğrencileri Tarafından Hazırlanan 50 Projemiz 04-06 Mayıs Tarihleri Arasında Sergilendi.

06.05.2016 1615

Bilim Fuarımız İlçe Kaymakamımız Alper BALCI, Belediye Başkanımız Fahri YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail TANRIVERDİ, İlçe Şube Müdürlerimiz Soysal GÜDEN, Nilay GÖKDENİZ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bekir DEMİR, okul müdürleri, öğretmen, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. 3 gün süren fuarımızı çok sayıda kişi ziyaret etti. Bilim Fuarı açılışında okul müdürümüz Selçuk YALÇIN yaptığı konuşmada bilim fuarının amacının öğrencilerin düşünce dünyalarını geliştirmek olduğunu, gerçekleşen fuarın amacına ulaştığını düşündüğü belirtip, başta proje yürütücüsü Ömer Özcan DİNLER olmak üzere okul müdür yardımcısı Ahmet Fatih GÜRLEK´e, projede görev alan öğrencilere ve emeği geçen diğer öğretmen arkadaşlara teşekkür etmiştir. Projede aktif olarak 60 öğrencimiz görev almış 50 proje sergilenmiştir. Katılımcılar sergide, projeleri yerinde tek tek inceleyerek projeleri çok beğendiklerini ifade etmişler, alışılmışın dışında farklı projeler olarak nitelendirerek emeği geçen Öğretmen, Öğrenci ve İdarecileri tebrik ettiklerini belirtmişlerdir.