Sivil Savunma Tatbikatı

Sivil Savunma Haftası Tatbikatları Okulumuzda 26 Şubat 2016 Cuma Günü Yapıldı.

26.02.2016 2118

Sivil Savunma Haftası kapsamında okulumuz panoları sivil savunmanın önlemini anlatan yazı, afiş vb. araçlarla süslenmiştir. Ayrıca 26 Şubat 2016 Cuma günü saat 15:30´da öğrencilere deprem anında nasıl davranacakları anlatılmış ve uygulaması gerçekleştirilmiştir. Akabinde yangın vb. durumlarda tahliye tatbikatı yaptırılmıştır. Siren sesiyle birlikte okulun tahliyesi seri bir şekilde sağlanmıştır. Bu arada yangın esnasında üst kattaki sınıflardan birinde mahsur kalan öğrenci itfaiye erlerinin başarılı bir operasyonu sonucu kurtarılmıştır.  Son olarak da Ürgüp Belediye İtfaiye görevlileri tarafından okulumuz öğrencilere yangın anında neler yapacakları anlatılmış ve bahçede küçük bir yangın söndürme tatbikatı yaptırılmıştır. Böyle önemli bir haftanın kutlanmasında emeği geçen başta Sivil Savunma Kulubü Danışman Öğretmeni Yakup GÜREŞ olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, personelimize ve Ürgüp Belediyesine gönülden teşekkür ederiz.