Sınava Girecek Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Pazar Günü Yapılacak Olan Sınava Girecek olan Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

14.03.2015 1406

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin bu önemli sınavda başarılı olacaklarına inancımız tam olmakla birlikte YGS sınavını öğrencilerimizin ‘hayat sınavı’ gibi görmemeleri de en büyük dileğimizdir. Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey siz değerli öğrencilerimizin sağlığından daha önemli değildir. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor, YGS’ye girecek 12A sınıfımızdaki tüm öğrencilerimizin YOLLARI VE ZİHİNLERİ AÇIK OLSUN, RABBİM HAKLARINDA HAYIRLISINI VERSİN.

SINAV 2015