Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ Öğrenci Yurdumuzu Ziyaret Etti.

Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ Okulumuz Bünyesinde Açılan Kız ve Erkek Yurdunda İncelemelerde Bulundu.

07.10.2016 2854

Nevşehir Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ, Ürgüp Kaymakamımız Hasan KAYHAN, Ürgüp Belediye Başkanımız Fahri YILDIZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR, İl genel Meclisi Üyeleri Abdullah ÇALIŞKAN ve Aynur ASİLTÜRK ile birlikte ilçemizde daha önce Fetö/PDY Terör Örgütüne hizmet eden ve şimdi millete hizmet etmek amacıyla okulumuz bünyesinde Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu olarak faaliyete geçen binada incelemelerde bulundu. Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ´a öğrenci yurdunun fiziki durumu, öğrenci kapasitesi, mevcut durumu gibi konularda İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat DEMİR ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR tarafından bilgilendirme yapıldı ve  toplamda 128 öğrenci kapasiteli, etüt merkezli, yemekhanesi bulunan  yurdun, öğrencilerin  hizmetine sunulduğu açıklandı.Yurtta kalan öğrencilerle bir süre sohbet eden Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ, öğrencilere yurtlarından memnun olup olmadığını sordu.  Öğrenciler ise yeni yurtlarında mutlu olduklarını söyledi ve teşekkür ettiler.