"Vatan ve Bayrak" Şiir Dinletisi

Okulların Açılmasıyla Birlikte Başlayan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Faaliyetlerimize Şiir Dinletisi İle Devam Edildi.

24.09.2016 426

15 Temmuz Demokrası Zaferi ve Şehitleri Anma faaliyetlerimize şiir dinletimiz ile devam ediyoruz. Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri tarafından organize edilen "Vatan ve Bayrak" isimli şiir dinletisinde okulumuz öğrencileri fon müziği eşliğinde şiirlerini seslendirmişlerdir. Program esnasında oldukça duygulu anlar yaşanmış olup programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederiz.