"Genç Fikirler Paneli"

07.01.2017 6950

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu imam hatip liseleri ve ortaokullarında gerçekleştirilen “Genç Fikirler” öğrenci oturumları okulumuzda gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin; sosyal, kültürel, mesleki, ahlaki, bilimsel ve edebi yönden gelişmeleri; çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanarak geleceğe hazırlanmaları; öz güven ve sorumluluk sahibi, okuma kültürü edinmiş, eleştirel düşünebilen, entelektüel donanıma sahip, verimli ve üretken bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla okulumuzda düzenlenen panelde eğitim alanında "Demokrasi Kültürü ve Darbeler" ve Din Eğitimi alanında "15 Temmuz Direnişi, Şehitlik ve Şehitlerimiz" konuları işlenmiştir. Okulumuz Arapça ÖĞretmeni Uğur BOZOĞLU´nun başkanlığında, Kimya Öğretmeni Özlem ŞENEL, Matematik Öğretmeni Döne ÖZBEK, Okul öğrenci meclis başkanı Yasin YILDIZ ve okul öğrenci meclis başkan yardımcısı Oğuzhan YILDIRIM´dan oluşturulan komisyonda okulumuz öğrencileri panel, açık oturum ve söyleşi yapmışlardır. Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Arapça öğretmenimiz Uğur BOZOĞLU olmak üzere emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz.