Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Okulumuzda Başlamıştır.

08.11.2014 841

Okulumuzda hafta içi 9 ve 10. sınıflara Fizik, Biyoloji, Dil ve Anlatım, Matematik, 11 ve 12. Sınıflara Matematik, Coğrafya, Dil ve Anlatım, Tarih kursları, hafta sonu 9, 10, 11. sınıflara Tarih, Coğrafya ve Matematik kursları, ayrıca istekli öğrencilerimize Kur´an-ı Kerim kursu açılmıştır. Özellikle hafta sonu kursları öğrencilerimizin ilgisi oldukça yoğun olup, dersler için tıpkı hafta içindeki gibi hafta sonu da zil çalmaktadır. Kursa katılan öğrencilerimize başarılar diler, öğrencilerimizin başarısını artırmak için vakitlerinden fedakarlık yapan öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

kurs