Okulumuzda Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Gününü Okulumuzda Öğretmenlerimizle Birlikte Kutladık.

27.11.2016 2169

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz pansiyonunda öğretmenlerimizle akşam yemeği yedik ve çiğ köfte ikramında bulunduk. Akabinde öğretmenler günü pastasını kestikten sonra okulumuz tarafından hazırlanan "Öğretmenler Günü" sineviyonu birlikte izlendi. Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Mustafa APALAK tarafından hazırlanan ve öğretmenlerimizin yarıştığı yarışmanın finalinde Yüksel YEŞİLYURT´u eleyen İlter AVCI 1. olarak günün sürpriz hediyesini kazandı. Daha sonra okulumuz öğrencileri tarafından seslendirilen şiir ve öğrencilerimizin öğretmenleri anlattığı sinevizyonu gösterisi izlendi. Yemekten sonra öğretmenlerimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler takdim ettik. Davetimize icabet edip bizleri onurlandıran ve fedakarca çalışan okulumuz öğretmenlerinin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutlarız.