Okulumuz Kışa Hazır

Okulumuz  Dış Cephesi Mantolandı

25.12.2015 4760

Okulumuzun dış cephe yalıtımı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Öğrencilerimizin kış aylarında daha sıcak bir  ortamda eğitim görmelerini temin etmek, yakıt tasarrufu sağlamak  ayrıca okulumuz görünümünü güzelleştirmek maksadıyla geçtiğimiz yıl içerisinde bulunulan girişimler neticesinde okulumuz dış cephesi mantolanmıştır. Okulumuzun mantolanma sürecinde konuyla bizzat ilgilenen Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Murat GÖKTÜRK´e, Ürgüp Kaymakamı Sayın Alper BALCI´ya, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Savaş ÖZDEMİR´e ve Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Ali ÖZER´e teşekkür ederiz.