Okul-Aile Birliği Genel Kurulumuzu Yaptık

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurulumuzu Yaparak Kurullarımızı Oluşturduk.

25.10.2014 599

2014-2015 Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Veli Toplantımızı Yaptık. Saat 10:00´da İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan kurulumuz divan başkanı ve yazman seçimi ile devam etti. Okul Müdürümüz Selçuk YALÇIN geçen yıl bir özetini yaptıktan sonra okulun genel kurallarından ve planlarından bahsetti. Akabinde yönetim kuruluna ve denetim kuruluna üye seçildi. Tahmini bütçe görüşüldü ve yeni yönetime yetki verilerek toplantı sona erdi. Kurul sonucu yönetim kurulu asıl üyeliklerine Ali ÖZER, Ahmet ACAR, Murat TEVİK, Mustafa DİLME ve Bahri ÇAKIR, denetim kurulu asıl üyeliğine Bekir ATA seçildi. Yeni yönetimlere hayırlı olsun der, yeni dönemde başarılı ve hayırlı çalışmalar dileriz.

velitoplantısı