Öğrencilerimizden Örnek Davranış

Öğrencilerimiz Konu Hakkında Bilgi Aldıkları Günden Beri Ensar Olmaktan Yorulmuyor.

19.03.2015 565

Okulumuz 10-A sınıfı öğrencileri Doğu Türkistanlı Müslüman kardeşlerimiz için pazartesi günü on ailelik gıda yardımında bulunduktan sonra bugün de 11-B sınıfı öğrencileri bir miktar gıda ve nakit desteğinde bulundular. Öğrencilerimizi gösterdikleri bu örnek davranıştan dolayı tebrik ediyor, bir kez daha İMAM HATİPLİ olmanın farkını ortaya koydukları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu konuda öğrencilerimizi bilgilendiren Şahinefendi Köyü Cami İmamı Mehmet Berat TURAL ve okulumuz mescidi imamı Arif TEKEÇ´e de teşekkür ederiz.

Örnek Davranış