Öğrencilerimiz Birinci Dönem Sonu Karnelerini Aldılar

Öğrencilerimiz Birinci Dönem Sonu Karnelerini Aldılar

 

24.01.2017 1974

 Öğrencilerimiz birinci dönem sonu karnelerini Sınıf Rehber öğretmenlerinin elinden aldılar. Sınıflardaki karne dağıtımından sonra okulumuz bahçesinde düzenlenen törende öğrencilerimizden her seviyeden dönem ağırlıklı başarı sıralamasında birinci olanlara belgeleri ile kitap ve kırtasiyeden oluşan hediyeleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından takdim edildi. Dokuzuncu sınıflar arasında birinci olan 9/A sınıfı öğrencileri Mehmet AKİF ÖKSÜZ ve Akif Talha PERKTAŞ´a belge ve hediyelerini Sınıf Rehber Öğretmeni Zübeyde Akgül ÖZTÜRK, onuncu sınıflar arasında birinci olan 10/A sınıfı öğrencisi Esra PAYAZ´a belge ve hediyelerini Sınıf Rehber Öğretmeni Meliha FİDAN, on birinci sınıflar arasında birinci olan 11/B sınıfı öğrencisi Fatma Zehra BERKTAŞ´a belge ve hediyelerini Sınıf Rehber Öğretmeni Döne ÖZBEK, on ikinci sınıflar arasında birinci olan 12/A sınıfı öğrencisi Burak ŞAHİN´e belge ve hediyelerini ise Sınıf Rehber Öğretmeni Emine DURDU verdi. Okul Müdürü Selçuk YALÇIN seviye birincileri ile takdir, teşekkür ve onur belgesi alan öğrencileri tebrik edip başarılarının  devam etmesi temennisinde bulundu.

Okulumuzda 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem sonunda 26 öğrencimiz takdir, 74 öğrencimiz teşekkür, 17 öğrencimiz ise onur belgesi almaya hak kazandı.

 

TAKDİR LİSTESİ

 

TEŞEKKÜR LİSTESİ

 

ONUR BELGESİ LİSTESİ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İLETİŞİM

Adres:
Okul Adresi / Cumhuriyet Mahallesi Yesari Efendi Sok. No1 Ürgüp Pazarı Karşısı 50400 Ürgüp / Nevşehir ///// Pansiyon Adresi/Cumhuriyet Mahallesi / Mahmut Baltacı Caddesi /Mustafa Güzelgöz Sokak No17 Ürgüp / NEVŞEHİR


Telefon
0384341624203843413663


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın