Öğrencilerimiz Birinci Dönem Sonu Karnelerini Aldılar

Öğrencilerimiz Birinci Dönem Sonu Karnelerini Aldılar

22.01.2016 1940

       Öğrencilerimiz birinci dönem sonu karnelerini Sınıf Rehber öğretmenlerinin elinden aldılar. Sınıflardaki karne dağıtımından sonra okulumuz bahçesinde düzenlenen törende öğrencilerimizden her seviyeden dönem ağırlıklı başarı sıralamasında birinci olanlara belgeleri ile kitap ve kırtasiyeden oluşan hediyeleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından takdim edildi. Dokuzuncu sınıflar arasında birinci olan 9/A sınıfı öğrencisi Burçin MACİT´e belge ve hediyelerini Sınıf Rehber Öğretmeni Meliha FİDAN, onuncu sınıflar arasında birinci olan 10/C sınıfı öğrencisi Vildan Nur AKA´ya belge ve hediyelerini Sınıf Rehber Öğretmeni Melek TÜRKMEN YILMAZ, on birinci sınıflar arasında birinci olan 11/A sınıfı öğrencisi Burak ŞAHİN´e belge ve hediyelerini Sınıf Rehber Öğretmeni Emine DURDU, on ikinci sınıflar arasında birinci olan 12/C sınıfı öğrencisi Zehra Nur SÜTAY´a belge ve hediyelerini ise Sınıf Rehber Öğretmeni Sümeyra YALÇIN verdi. Okul Müdürü Selçuk YALÇIN seviye birincileri ile takdir, teşekkür ve onur belgesi alan öğrencileri tebrik edip başarılarının  devam etmesi temennisinde bulundu.

         Okulumuzda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı  birinci dönem sonunda 29 öğrencimiz takdir, 64 öğrencimiz teşekkür, 12 öğrencimiz ise onur belgesi almaya hak kazandı.

Takdir Belgesi Listesi

Teşekkür Belgesi Listesi 

Onur Belgesi Listesi   








İLETİŞİM

Adres:
Okul Adresi / Cumhuriyet Mahallesi Yesari Efendi Sok. No1 Ürgüp Pazarı Karşısı 50400 Ürgüp / Nevşehir ///// Pansiyon Adresi/Cumhuriyet Mahallesi / Mahmut Baltacı Caddesi /Mustafa Güzelgöz Sokak No17 Ürgüp / NEVŞEHİR


Telefon
0384341624203843413663


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın