Mesleki Tatbikat Uygulamalarında Ürgüp´ün Köylerindeydik.

Erkek Öğrencilerimizin Mesleki Tatbikat Uygulamaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.

21.04.2017 473

Mesleki Tatbikat Uygulamalarımız onayı alınan plan çerçevesinde sorunsuz bir şekilde yürümektedir. Bu hafta cuma günü öğrencilerimizden Nuri AYKANAT İmam Hatip Lisesi Mescidi, Ali TAŞDEMİR Mustafapaşa, Muhammed ERDAL Cemil, Furkan TAŞAN Taşkınpaşa, İbrahim ETHEM SÜTAY Şahinefendi köylerindeki camilerinde imamlık yapmışlardır. Ayrıca aynı camilerde öğrencilerimiz müezzinlik yapmışlardır. Emeği geçen Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ahmet Muhsin ATA ve diğer öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik eder, bizleri misafirperver bir şekilde ağırlayan köy halkına gönülden teşekkür ederiz.

21-04-2017