Mesleki Tatbikat Uygulamalarımız Devam Ediyor.

Mesleki Tatbikat Kulubü Uygulamalarımıza Bu Hafta Ürgüp´te 5 Cami İle Devam Ettik.

08.11.2014 4599

Mesleki Tatbikat Kulubü yıllık çalışma takvimine uygun şekilde ilerlemekte olup bu hafta (07 Kasım 2014) Cuma günü 5 camimizde öğrencilerimiz tatbikat yaptı. Musalla Cami, Merkez Hamam Cami, İmam Hatip Lisesi Mescidi, Pancarcı Cami, Ahmet Yesevi camilerinde hem imamlık hem müezzinlik görevleri öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır. Ürgüp´ün en büyük camisi Musalla Camisinde yaklaşık 1000 kişiye namaz kıldıran ve hutbe okuyan öğrencilerimiz taktir toplamıştır. Kendilerine verilen görevleri başarıyla yerine getiren öğrencilerimize ve öğrencilerimizin hazırlanmasında büyük emekleri olan Meslek Dersleri Öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederiz.

Mesleki tatbikat