Kız Öğrencilerimiz Mesleki Tatbikattaydı.

Kız Öğrencilerimiz Mesleki Tatbikat Kulubü Yıllık Çalışma Planı Kapsamında Ortahisar Kasabası ve Şahinefendi Köyündeydi.

14.11.2014 2323

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenleri Aliye FİDAN ve Sümeyra YALÇIN danışmanlığında kız öğrencilerimiz mesleki tatbikat uygulamalarına devam etmektedir. 10A AND sınıfı öğrencimiz Şeyma GÜL, 10A sınıfı öğrencimiz Fatma BAYKAN, 11C sınıfı öğrencimiz Fatmanur KIYGA Ortahisar kasabasında, 10A sınıf öğrencimiz Rumeysa KARAKOYUN, 11. sınıf öğrencimiz Kübra GÜVEN, 12A sınıfı öğrencimiz Kübra EREN Şahinefendi köyü vaaz-irşat programı düzenlemişlerdir. Programlarımızdan halkımız oldukça memnun kalmış olup, uygulamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz.

şahinefendi,ortahisar