Değerler Eğitimi ve Namaz Bilinci

Namaz Gönülleri Platformu Kurucu Üyelerinden Ahmet BULUT ve Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dursun Ali TAŞÇI Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Değerler Eğitimi ve Namaz Bilinci Temalı Konferans Verildi.

09.12.2014 729

Nevşehir Enderun Vakfı tarafından organizasyonunda gerçekleşen "Değerler Eğitimi ve Namaz Bilinci" temalı konferans okulumuz ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine yönelik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR´in katılımıyla Ürgüp Sinema Salonu ve Kongre Merkezinde  yapıldı.. Öğrencilerimizi hem güldüren hem düşündüren konferansın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan ve herhangi bir ücret talep etmeyen konuşmacılarımız Ahmet BULUT ve Dursun Ali TAŞÇI´ya ve ayrıca emeği geçen Enderun Eğitim Vakfına ve öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederiz.

Degerleregitimivenamazbilinci