Çeşitli Kurumlardan Rol Model Olacak Şahsiyetlerin Okula Davet Edilmesi

26.02.2018 455

"2018 Şubat Ayı Dinöğretimi Kalite Takip Sistemi Faaliyetleri"  "Çeşitli Kurumlardan Rol Model Olacak Şahsiyetlerin Okula Davet Edilmesi" kapsamında örnek rol şahsiyet olarak "Cemil USTA  okulumuza davet edilmiştir. Cemil USTA milli, manevi ve ahlaki değerlerimizle ilgili sosyal yaşamdan örnekler vermiş; hayatta ahlaki yönden öğrencilerimizin çevrelerinde örnek bir şahsiyet olmasının öneminden bahsetmiştir. Yapılan bu faaliyetle, öğrencilerimizin kişisel, manevi gelişimlerini ve başarı isteklerini artırmaları hedeflenmiştir. Cemil USTA hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

01-03-2018