Bir Ensarlık Örneği De Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüzden

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Doğu Türkistan´a Yardımda Bulundu.

27.03.2015 3035

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulubü öğrencileri Doğu Türkistanlı Müslüman kardeşlerimiz için 23.03.2015 Pazartesi günü 200 TL Para ve 8 koli gıda (bakliyat) yardımında bulundular. Öğrencilerimizi gösterdikleri bu örnek davranıştan dolayı tebrik ediyor, bir kez daha İMAM HATİPLİ olmanın farkını ortaya koydukları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu konuda hassasiyetini gösteren kulüp danışman öğretmenimiz Uğur BOZOĞLU´na ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Türkistana Yardım