Anadolu 9C Sınıfı İle Kızılçukur Vadisinde Yürüdük

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının Gezi Başlangıcını Vadi Yürüyüşü İle Yaptık.

18.10.2014 639

Okulumuz Anadolu 9C sınıfı rehber öğretmeni Melek Türkmen YILMAZ ve rehber öğretmenimiz Hatice BÜYÜKEKEN organizesinde, okul müdürümüz Selçuk YALÇIN ve 21 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen vadi yürüyüşümüze saat 09:00´da başladık. Ortahisarda başlayan, Çavuşinde biten 5 kmlik vadi yürüyüşümüzü yaklaşık 75 dakikada tamamladık. Daha sonra minibüsle Avanos´a geçtik. Avanosta Kızılırmak kenarında kahvaltı yapıp, çömlek yapımı izledik. Öğrencilerimizin sosyal yönlerinin gelişmesi ve değişik yerler görmesi amacıyla yapılan ve saat 14:30 itibariyle tamamlanan gezimizin genel olarak amacına ulaştığı tespit edilmiştir. Böyle güzel bir geziyi organize eden öğretmen arkadaşlara ve geziye katılan öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz.

kızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukurkızılçukur