9-A Sınıfı Konya Gezisi

9-A Sınıfı Konya Necmettin Erbakan Üniversite Gezisi

01.06.2016 663

Okulumuz 9-A sınıfı öğrencileri ile Sınıf Rehber Öğretmenleri Meliha FİDAN refakatinde Konya iline günü birlik eğitim gezisi  gerçekleştirildi. 24 Mayıs 2016 Salı sabah 07:00´de okul önünden hareketle başlayan Konya yolculuğunda ilk durak Aksaray Konya arasında bulunan Sultanhanı Kervansarayı oldu. Öğrencilerimiz saat 10:00´da Konya´ya ulaştılar. Konya ilinde ilk olarak Konya Bilim Merkezi ziyaret edildi. Merkezde sergilenen eserler hakkında yetkililerden tafsilatlı bilgi alan öğrencilerimiz daha sonra Konya´nın olmazsa olmazı etli ekmek ziyafetiyle buluştular. Ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geçen öğrencilerimize yetkililer tarafından fakülte hakkında bilgiler verildi. İlahiyat fakültesinden sonra Eğtim Bilimleri Fakültesini de gezen öğrencilerimiz  ardından Mevlana Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz Mevlana müzesinden sonra Konya Tropikal Kelebek Bahçesindeki canlı kelebeklerin hayat serüvenine şahit oldular. Gezimizde son durak ise Lunapark eğlencesi oldu. Öğrencilerimiz akşam saatlerinde tekrar Ürgüp ilçemize döndüler.

9-A sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirilen bu güzel Konya gezisinin tertibinde emeği geçen okulumuz Tarih Öğretmeni aynı zamanda 9-A sınıfı rehber öğretmeni sayın Meliha FİDAN´a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.