3 Aralık Engelliler Günü

3 Aralık Engelliler Gününde Sarnıç Eğitim Merkezini Ziyaret Ettik.

06.12.2014 728

Her yıl klasik hale getirdiğimiz engelliler günü etkinliklerinde bu sene 10. Sınıf öğrencilerimizle Sarnıç Eğitim Merkezini ziyaret ettik. Öğrencilerimizin ziyaretinden oldukça memnun kalan rehabilitasyon merkezi sakinleri, öğrencilerimize merkezi gezdirmişlerdir. Ziyaretin düzenlenmesinde katkılarını esirgemeyen rehber öğretmenimiz Hatice BÜYÜKEKEN´e, Coğrafya öğretmenimiz İhsan YÜKSEL´e, Biyoloji öğretmenimiz Tahsin ÇALIŞKAN´a, öğrencilerimize ve Ürgüp belediyesine teşekkür ederiz.

engelliler günü