24 Kasım Öğretmen Günü Kutlama Programı

24 Kasım Öğretmen Günü Kutlama Programı

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adına okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

27.11.2016 3155

Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına okulumuz tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı saat 14:30´da başlamıştır. Hükümet Konağı önündeki törenin sunumunu Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Melek TÜRKMEN YILMAZ yaptı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin Atatürk Anıtına konulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma programından sonra programımız Ürgüp Kongre ve Sinema Salonunda Ürgüp Protokolünün ve Ürgüp Halkının katılımı ile  gerçekleştirildi.

Program protokolün teşrifini müteakip Açılış Sinevizyonu ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Müzik Öğretmeni Makbule BEŞER yönetiminde hep birlikte Gençlik Marşı Okundu.

Ürgüp İlçe Mİlli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında 1. olan Okulumuz öğrencisi Zeynep YILDIRIM "Sonsuzluk Bestesi" isimli komposizyonunu okudu.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR ve Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni İlter AVCI günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.

Akabinde Ürgüp İlçe Mİlli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında 1. olan Ali Baran NUMANOĞLU ortaokulu Öğrencisi Bensu ÖĞEDEY "BAŞÖĞRETMEN" isimli şiirini seslendirdi.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Serap DEMİRCİ, Melek Türkmen YILMAZ ve Zübeyde AKGÜL ÖZTÜRK nezaretinde öğrencilerimizin hazırladığı "Öğret Öğretmenim" isimli oratoryo gösterisi coşkuyla icra edildi.

Oratoryonun akabinde 24 Kasım 2015-24 Kasım 2016 tarihleri arasında adaylığı kaldırılan öğretmenler okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zübeyde AKGÜL ÖZTÜRK yönetiminde yemin ettiler. Yine 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı sonunda emekli olan öğretmenimiz Tülay TOKAT´a ilçemiz kaymakamı Hasan KAYHAN tarafından Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

Belge takdiminden sonra okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve büyük beğeni kazanan "ÖĞRETMEN GÜNÜ" sinevizyonu izlendi.

Akabinde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda ilk üçe giren öğrencilere Ürgüp Belediyesi sponsorluğunda hazırlanan ödülleri takdim edildi.

Programımız ödül törenini müteakip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından verilen kokteyl ile sona erdi. 

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

 

İLETİŞİM

Adres:
Okul Adresi / Cumhuriyet Mahallesi Yesari Efendi Sok. No1 Ürgüp Pazarı Karşısı 50400 Ürgüp / Nevşehir ///// Pansiyon Adresi/Cumhuriyet Mahallesi / Mahmut Baltacı Caddesi /Mustafa Güzelgöz Sokak No17 Ürgüp / NEVŞEHİR


Telefon
0384341624203843413663


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın