2016 Mezuniyet Yemeği

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Mezun Olacak Öğrencilerimiz İçin Mezuniyet Yemeği Düzenlendi.

04.06.2016 2548

Eğitim-Öğretim yılında mezun edeceğimiz öğrenciler için Ürgüp Dinler Otel´de mezuniyet yemeği düzenlendi. Yemeğe mezun olacak 43 öğrencimiz ve 10 öğretmenimiz katıldı. Mezuniyet yemeğinde açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Selçuk YALÇIN "İmam Hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğunu, bu 4 yılda alınan eğitimin öğrencilerin karakterini oluşturduğunu, bu akşam da öğrencilerimizin giyim kuşam, hal ve hareketleriyle İMAM HATİPLİ olmanın farkını ortaya koyduklarını belirtip helallik dileyerek" sözlerine son verdi. Akabinde mezun öğrenciler adına Fatma Esra YILDIZ duygusal bir konuşma yaptı. Okulumuz Rehber Öğretmeni Mustafa APALAK tarafından organize edilen bilgi yarışması yapıldı, bilgi yarışmasını kazanan Derviş GEZGEÇ´e hediyesini Okul Müdür Yardımcımız Ahmet Fatih GÜRLEK takdim etti. Son olarak okul idaremizce hazırlanan sinevizyon gösterisi izlenmiştir. Öğrencimizi bu anlamlı gecede yalnız bırakmayan idarecilerimiz Selçuk YALÇIN, Ahmet Fatih GÜRLEK, İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Hasan PERKTAŞ´a, İngilizce Öğretmenimiz Yavuz ERTÜRK´e, Arapça Öğretmenimiz Uğur BOZOĞLU´na, Biyoloji Öğretmenimiz Ömer Özcan DİNLER´e, Matematik Öğretmenimiz İbrahim DEMİRAL´a, Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sümeyra YALÇIN´a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Serap DEMİRAL´a, Rehberlik Öğretmenimiz Mustafa APALAK´a ve geceye katılan öğrencilerimize gönülden teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize hayatlarında huzur, mutluluk ve başarılar dileriz.

Yarışma Finali Videosu ve Mezuniyet Gecesinden Kareler