2. Dönem Aile Ziyaretlerimiz Başlamıştır.

Okul-Veli Kaynaşmasını En Üst Düzeye Çıkarma Çalışmalarımıza 2. Dönem Başdere Köyümüzle Başladık.

19.02.2017 425

Okul Müdürümüz Selçuk YALÇIN başkanlığında Rehberlik Öğretmenimiz Mustafa APALAK, Sınıf Rehber Öğretmeni Uğur BOZOĞLU okulumuz 9A sınıfı öğrencilerimiz Emine ERDOĞAN ve Şerife GÜN, 10C sınıfı öğrencimiz Mehmet ÖZCAN, 11A sınıfı öğrencilerimiz Büşra KELEŞ ve Betül UZ´u evlerinde ziyaret ederek öğrencilerimiz hakkında fikir alış verişinde bulunmuşlar ve Başdere Ortaokulna nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır. Bizleri misafirperverce ağırlayan velilerimize, veli ziyaretlerinde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederiz.