12.Sınıf Öğrencilerimize Ankara Eğitim Gezisi Düzenlendi

12.Sınıf Öğrencilerimize Ankara Eğitim Gezisi Düzenlendi

29.12.2015 4439

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından on ikinci sınıf öğrencilerimize yönelik üniversite motivasyonlarını artırmak, farklı şehir ve mekanları tanıtmak amacıyla 27 Aralık 2015 ve 28 Aralık 2015 tarihlerinde iki günlük Ankara  eğitim gezisi düzenlendi. Geziye okulumuz Müdür Yardımcısı Ahmet Ahmet Fatih GÜRLEK, Rehberlik Öğretmenimiz Mustafa APALAK, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Serap DEMİRCİ ve onikinci sınıf öğrencileri katıldı.

Gezinin ilk gününde sırasıyla Natavega Outlette bulunan Aquavega Deniz Canlıları Akvaryumu, Kocatepe Camii, Anıtkabir Anıtmezar ve müzesi, Hacı Bayram Veli Camii ve türbesi ziyaret edildi. Günün sonunda öğrencilerimiz geceyi Çankaya Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi´nde geçirdiler.

İkinci gün, öğrencilerimiz sırasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı, Ahmet Hamdi Akseki Camii, Diyanet Radyo Yayın Stüdyoları, Tacettin Dergahı ve Muhsin YAZICIOĞLU kabrini ziyaret ettikten sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne geçtiler. Öğrencilerimiz önce fakültenin kütüphane ve derslik ve diğer müştemilatını gördüler. Sonrasında Dekan Yardımcısı Sayın Doç.Dr.İhsan ÇAPÇIOĞLU tarafından öğrencilerimize fakültenin tarihi, kapasitesi, başarıları, imkanları ve ayrıcalıkları  hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerimizin Ankara´daki son durağı ise Ankamall Alışveriş Merkezi oldu.

Ürgüp Anadolu İma Hatip Lisesi olarak, öğrencilerimizin eğitim gezisine sundukları katkılarından dolayı okulumuz Rehberlik Öğretmeni Sayın Mustafa APALAK´a , okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın Serap Demirci´ye ve  öğrencilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi   Dekan Yardımcısı Sayın Doç.Dr.İhsan ÇAPÇIOĞLU´na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İLETİŞİM

Adres:
Okul Adresi / Cumhuriyet Mahallesi Yesari Efendi Sok. No1 Ürgüp Pazarı Karşısı 50400 Ürgüp / Nevşehir ///// Pansiyon Adresi/Cumhuriyet Mahallesi / Mahmut Baltacı Caddesi /Mustafa Güzelgöz Sokak No17 Ürgüp / NEVŞEHİR


Telefon
0384341624203843413663


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın