10 B Sınıfı Gülşehir Pikniği

31.05.2016 1004

Okulumuz 10 B sınıfı öğrencileri Gülşehir Sadabat Parkındaki yıl sonu pikniğinde eğlendiler. 29 Mayıs Pazar sabahı saat 08:30 ´da sınıf rehber Öğretmenleri Ömer Özcan DİNLER nezaretinde okul önünden hareket eden öğrencilerimiz 09:00 sularında Gülşehir Sadabat Parkına ulaştılar. Piknik alanınında yapılan kahvaltıdan sonra öğrencilerimiz  voleyboldaki hünerlerini gösterdiler. Daha sonra gokart yarış pistinde birbirleriyle yarıştılar. Lunaparktaki gondol ve çarpışan araba eğlencesinden sonra mangal safası yapan öğrencilerimiz akşam üzeri park alanından ayrılarak Ürgüp´e döndüler.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen okulumuz biyoloji öğretmeni aynı zamanda 10-B sınıfı rehber öğretmeni Sayın Ömer Özcan DİNLER´e ve pikniğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.